CLIMAAX s’uneix al webstival de Climateurope2

El projecte Climateurope2 organitza els dies 22 i 24 de març del 2023 la primera edició d'un festival virtual (webstival) centrat en la discussió sobre les estratègies d'adaptació al canvi climàtic.

El webstival aplegarà la comunitat de serveis climàtics. Combinarà diferents formes de participació (conferències, panells d'experts, diàlegs temàtics), així com altres formats innovadors per mostrar les solucions existents i discutir els reptes que ha d'afrontar la comunitat climàtica.

El 24 de març (de 14:00 a 16:00 CET) se celebrarà una sessió dedicada al projecte CLIMAAX, titulada “Mission adoption”. Els ponents són Veronica Casartelli, Jeremy Pal, Anna Pirani (CMCC), Bart van den Hurk (Deltares), Dace Gaile (LVĢMC), Erika Melendez (UPC) i Jeroen Arts (VU).

Registreu-vos en el següent enllaç per escoltar la nostra intervenció.