CLIMAAX s’uneix al webstival de Climateurope2

CLIMAAX s'uneix al webstival de Climateurope2

Una sessió del webstival Climateurope2 està dedicada al projecte CLIMAAX. L'esdeveniment se celebra en línia el 24 de març de 14:00 a 16:00 CET

Entre el dia 22 i el 24 de març de 2023, es celebra online el primer programa web de Climateurope2 ens les quals inclourà conferències en les que es parlarà sobre l'estratègia d'adaptació al canvi climàtic.

Aquest webstival estarà obert als usuaris, productors i altres parts interessades dels serveis climàtics. El webstival reunirà la comunitat de serveis climàtics. Combinarà diferents formes de participació, com ara panells d'alt nivell, diàlegs temàtics, vitrines de serveis aplicats, així com altres formats innovadors i divertits per conscienciar, fomentar el diàleg i promoure l'adopció més àmplia dels serveis climàtics.

L'última sessió del divendres 24 de març (14:00 – 16:00 CET), titulada “Mission adoption”, està dedicada al projecte CLIMAAX. Els ponents són Veronica Casartelli, Jeremy Pal, Anna Pirani (CMCC), Bart van den Hurk (Deltares), Dace Gaile (LVĢMC), Erika Melendez (UPC) i Jeroen Arts (VU).

Si estàs interessat a escoltar la nostre intervenció pots registrar-te al següent enllaç